Tarieven en voorwaarden

Tarieven (per 1 april 2015)

  • Kennismakingsgesprek: gratis (Praktijk Zwolle of telefonisch)
  • Particulier: € 65,- per uur (excl. BTW, zowel telefonisch als Skype)
  • Studenten/ leerlingen: € 40,- (op vertoon studentenkaart, incl. BTW, alleen geldend voor de locatie Zwolle)
  • Zakelijk: € 125,- (excl. BTW)
  • Voor minder draagkrachtigen is een 'op maat' tarief bespreekbaar.

Alle tarieven zijn inclusief het intakegesprek, rapportages, tussentijdse feedback en ondersteuning via de e-mail (indien onderdeel van een coachingstraject).

Voor afspraken op een locatie anders dan in de praktijk in Zwolle of locatie van het Coachhuis (Utrecht) reken ik reiskilometers van 0.19 per km.

Vergoeding kosten

Voor een begeleidingstraject zijn gemiddeld 5-8 vervolg afspraken nodig om goede resultaten te behalen. Coachingskosten kunnen ook worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Bovendien vergoedt de werkgever vaak coaching als het gaat om re-integratie, preventie, loopbaan of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hier eens naar bij je werkgever.

Afspraken

Ik ga er van uit dat wanneer we een afspraak maken deze ook nagekomen wordt. Soms zijn er situaties dat je genoodzaakt bent om af te bellen. Afspraken die 48 uur van tevoren worden afgezegd breng ik niet in rekening. Vergeet je een afspraak of zeg je deze te laat af dan ontvang je voor de voor jou gereserveerde consulttijd een rekening.

Betaling

  • Betaling vindt plaats á contant na iedere sessie, of achteraf middels factuur. Na iedere contante betaling ontvang je een factuur met de notitie dat aan de betaling is voldaan.
  • Facturen dienen uiterlijk 8 dagen na factuurdatum te zijn voldaan inclusief BTW
  • Indien niet aan de betaling wordt voldaan draag ik de facturering over aan een incassobureau en zal de factuur vermeerderd worden met de bijkomende kosten en rente.

Aansprakelijkheid

BuitenZin procesbegeleiding is niet aansprakelijk voor schade die zich mocht voordoen tijdens of te relateren is aan een coaching, counselings sessie of workshop/ training.

Samenwerking

Mocht het zo zijn dat een ander je beter kan ondersteunen, dan zal ik je doorverwijzen.

Collega's waar ik graag mee samenwerk:

Caroline Kal
menskundig opleider en supervisor
www.deonderneming.nu

Rene Slot
Antroposofisch arts,
praktijk voor complementaire, antroposofische en preventieve geneeskunde
www.dokterslot.nl

Alexander Tan

Medisch begeleider

Praktijk voor complementaire geneeskunde

www.medischbegeleider.nl

 

Aljo Bril
Coach en trainer, gespecialiseerd in activering, bewustwording en werken buiten je comfortzone. Daarnaast veel kennis en ervaring in psychische problematiek, moeilijk verstaanbaar gedrag, autisme, AD(H)D.
www.buitengewoonte.nl