Wie is Jacqueline van Zeist?

Levenscoach Jacqueline van Zeist

Ik ben Jacqueline M. van Zeist, woon en werk tussen het prachtige Vechtdal en Reestdal. Na een loopbaan als milieukundige/ procesbegeleider landelijk gebied binnen de rijksoverheid, bedrijfsleven en diverse kleine NGO's, heb ik gekozen om als counselor en menskundig begeleider te gaan werken.

Ik heb veel ervaring op het gebied van ontwikkel- en veranderprocessen, zowel zakelijk als privé. Denk daarbij aan loopbaanvraagstukken, het omgaan met stress gerelateerde klachten, zingevings vraagstukken, begeleiden van hooggevoeligheid (HSP), herstel na burn-out, balans werk-privé.

Scholing

Mijn scholing is divers. Zo heb ik de coach/ counselingsopleiding gedaan bij Human Development Counselling Foundation (HDCF), de facilitatoropleiding bij JJ-TFC trainersacademie te Amsterdam, ben erkend Stresscounselor en aankomend practitioner in Logosynthese©, het nieuwste systeem om vastzittende overtuigingen, blokkades en trauma's aan te pakken.
Heb verder diverse vakinhoudelijke verdiepingsstudies gedaan vanuit de grondslagen van Body-Mind-Centering, Focussing, Fenomenologie, Antroposofische begeleidingskunde, Natuurcoaching, Tai Chi en Martial Arts. Verder heeft het leven zelf me diverse casussen gepresenteerd die me een gegronde basis geven om uit te putten.

Registraties

  • Als facilitator geregistreerd bij de NOBTRA, Nederlands register van beroepstrainers, onder nummer 9065
  • Kamer van Koophandel, inschrijfnummer 08161050
  • BTW nummer: NL 1002.99.866.BO1
  • Het MAN, Menskundig Adviseurs Netwerk- voor coaches en counselors